Hvalpe

De vigtigste værdier for mine hvalpehold, er: Trivsel, tryghed, nærhed og sundhed.

Derfor lægger jeg meget vægt på at der er ro omkring hvalpene, de første 2 uger .

Fælles for alle 8 uger, er at min datter, søster og jeg  skiftevis  er omkring hundene, så der derved er nogen omkring dem 24 timer i døgnet. Derved opnår jeg at hvalpene har stor kontakt med os, og er meget i hænder og får masser af knus, kys og kærlighed. derudover opnår jeg et stort kendskab til hver deres personligheder. 

Det er vigtig , for at opnå størst nærhed og mest tryghed hos hvalpene, at det kun er mig og mine faste hjælpere, der er omkring hvalpene i de første 2 uger.

Fra omkring den 3-4 uge, er hvalpene parate til at socialiseres mere med børn og voksne, for at opleve nærheden og trygheden ved dette. Det er derfor også fra omkring denne tid, at hvalpekøbere, efter aftale, kan komme og besøge hvalpene.

Jeg søger, at skabe nogle meget regelmæssige rammer for hvalpene, da det medvirker til at give hvalpene en stor grad af tryghed. Hvalpene får mad på faste tider, og hviler på faste tider.

I takt med hvalpenes stimuleringsbehov stiger i de følgende uger, starter jeg med miljøtræningen. Således så alle hvalpe får kørt med i bil, leger i egen lukkede have, og bliver tiltagende socialiseret.

I forbindelse med køb af hvalp hos mig, oplever jeg det som meget vigtigt at vi sammen finder den bedste hvalp til hver familie. Da det for mig er meget vigtigt at det er kærlige og blivende hjem, med det bedste match af hvalp og familie.

Særligt vigtig at bemærke for køb hos mig, er at der i købskontrakten indgår en "tilbage-købs-klausul". Således at hvalp/hund købt hos mig ikke kan videregives/videresælges andet end tilbage til mig til et på forhånd aftalt beløb.

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller en undren, er du velkommen til at tage kontakt.

 

Venligst Vivi.

 

Jeg har i øjeblikket ingen hvalpe.Billedet her er fra sidste kuld (A-kuld)

hvalpene blev født ved akut kejsersnit d1-3  2016.I kuldet var der 3 Hanner og 4 Tæver

Det er også billeder fra sidste kuld .

Her er vi næsten klar til at flytte hjemmefra